LIVRARE

Livrarea produselor se realizeaza oriunde in tara prin curier rapid in 1-3 zile.

Taxele de transport difera in functie de greutate produselor astfel: 


Pana la 4.9kg --> Pret livrare 20 Lei

Intre 5-9.9 kg --> Pret livrare 25 Lei

Peste 10 kg    --> Pret livrare 30 lei

Pentru optiunea de deschiderea coletului la livrare se va percepe o taxa suplimentara de 3lei.


Comenzile efectuate pana la ora 12:30 vor fi expediate catre curier in aceasi zi, in functie de numarul de comenzi si de stoc.
Comenzile efectuate dupa ora 12:30 vor fi expediate catre curier urmatoarea zi.

Pentru intarzierea comenzilor mai mult de 72h dorim sa ne revansam catre dvs astfel ca la urmatoarea comanda beneficiati de transport gratuit in baza seriei si numarul facturii anterioare.

In perioadele promotionale (Black Friday, Craciun, Anul Nou, Paste, etc.) termenul de livrare al comenzilor plasate in intervalul desfasurarii campaniei, timpul de livrare poate fi diferit de cel afisat de cel de pe site si depinde de capacitate de operare a firmelor de curierat.

 
RETUR

Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont. 


Produsul se trimite obligatoriu nefolosit in ambalajul original fara ca acest ambalaj sa fie rupt sa deteriorat in nici un fel. Nu se pot returna produse cu motor termic care au fost folosite si alimentate cu benzina si ulei daca motivul returului tine de alte aspecte decat functionarea incorecta, necorespunzatoare sau nerespectarea indrumarilor prezente in manualul de utilizare sau in pagina produsului.

Returul produselor se poate face prin curier  dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Costurile de transport NU sunt suportate de catre BEMARKT ON SRL. Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor .

Suma returnata va fi doar valoarea produsului/ produselor . Aceasta nu include taxa de transport pe care ati platit-o initial.

Banii se vor returna numai dupa ce produsul a fost primit in locatia www.bemarkt.ro si a fost verificat privind distrugerile, deteriorarile mecanice cum ar fi indoiri, gauriri, zgarieturi, infundari, crapaturi ale materialelor care

intra in componenta produselor. 


In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Daca produsul prezinta deteriorari si distrugeri mecanice www.bemarkt.ro, Bemarkt ON SRL isi rezerva dreptul sa nu despagubeasca  clientul, produsul fiind returnat la client pe cheltuiala acestuia.

Va rugam ca in momentul expedierii sau, coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura
2. Certificatul de garantie al produsului in original (unde este cazul)
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail in momentul completarii formularului de retur). Pentru coletele trimise prin curier va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur .


Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Procedura de retur


Pentru returnarea unui produs va rugam sa urmati urmatorii pasi:

1. Completati formularul de retur --> https://bemarkt.ro/returnari

2. Dupa completarea formularului va contactam in1-3 zile lucratoare pentru a va inregistra ridicarea coletului.

3. Va rugam sa pregatiti produsul pentru trimiterea prin curier astfel:

 - Ambalati produsul in cutia in care a venit produsul si sigilati coletul cu scotch.

 - Adaugati o copie dupa factura si garantie(daca este cazul) in pachet si contul dumneavoastra iban pentru a va putea face transferul.

4. Este obligatoriu ca in cutie sa sa afle toate accesoriile primite.

Pentru motoare pe benzina va rugam sa goliti rezervorul de combustibil si ulei.